Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Lelijke buitenmuur opknappen

De buitenmuren van je huis worden aan weer en wind blootgesteld: zon, hagel, wind, sneeuw, planten... je buitenmuren hebben aardig wat te verduren en daar worden ze niet mooier van. Of je nu net een huis hebt gekocht, reparatie werk moet doen of het simpelweg tijd is voor een frisse gevel: wij staan klaar voor het opknappen van je lelijke buitenmuur!

Reinigen, impregneren en voegen

Waarom wil je jouw lelijke buitenmuur opknappen?

De gevel van je huis kan gezien worden als je visitekaartje. Ziet de buitenmuur er verwaarloosd, verweerd of vuil uit, dan schendt dat het aanzicht van je huis. Daar komt bij dat een verwaarloosde buitenmuur verschillende mankementen kan hebben. Gelukkig kan een lelijke buitenmuur opgeknapt worden middels reiniging, impregneren of het bijwerken van de voegen.

Jouw lelijke buitenmuren reinigen

Hoge druk of softstralen

Het reinigen van je buitenmuren zal een groot effect hebben op het aanzicht van je muren. Vuil, mos, klimop, verf en graffiti worden van de muren verwijderd voor een fris uiterlijk. Bij Resco reinigen we gevels op twee verschillende manieren, namelijk door stoom cleaning of door de muren te zandstralen.


Bij stoom cleanen wordt de gevel gereinigd door met onder hoge druk (220 bar) bijna kokend water op de muur te spuiten. Bij softstralen/zandstralen wordt water vermengd met Olivinezand en op de muren gespoten, waardoor de muren tot nieuwstaat gereinigd kunnen worden. Wat de aanpak is die tot het beste resultaat voor jouw buitenmuren leidt besluiten we in overleg met jou.

Lelijke buitenmuren opknappen

Voegwerk

Met voegwerk wordt de ruimte tussen bakstenen opgevuld. Dit kan na het metselen gebeuren, maar ook gedaan worden om de buitenmuren op te knappen. Wij doen drie verschillende soorten voegen, namelijk de geborstelde voeg, platvol gladde voeg en de knipvoeg. Elke soort heeft haar eigen voordelen en geeft een ander effect.

Je buitenmuren impregneren

Na het reinigen van jouw buitenmuren wil je ze natuurlijk in stralende staat houden. Daarom is het belangrijk om de muren te impregneren. Dit zorgt voor een ademende, waterafstotende laag om de buitenmuren, waardoor water en vuil geen vat meer krijgen op je gevel.


Onze gevelimpregnering met Venstosil-TK8 wordt aangebracht door ons via de flowcoat methode: we laten het middel over de gevel vloeien totdat deze volledig verzadigd is. Omdat we enkel resultaat willen bieden waar jij en wij tevreden mee kunnen zijn, wordt impregneren van de buitenmuren alleen aangeboden in combinatie met reiniging of renovatie.

Gratis jouw offerte aanvragen.

Binnen 24 uur reactie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. En wij reageren binnen 24 uur!