Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Over ons

Resco Hetisolatieteam.nl is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar (1984) bestaat. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij je in alle aspecten van gevelreiniging, gevelimpregneren, dakreinigen / coaten en isoleren van spouwmuren, dak, wand en kruipruimtes voorzien van het beste advies en uiteindelijk het beste resultaat. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van de opgeleverde werken. Op gevelimpregnering Ventosil-TK8 geven wij 10 jaar schriftelijke garantie. Op dakcoating 5 jaar. Ook bieden wij zeer interessante kortingen als je samen met jouw buren werk door ons laat uitvoeren.

Certificering

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij constant bezig met verbeteringen voor ons, maar ook zeker voor onze opdrachtgevers. Met onze certificering van Insula voor spouwmuur en pur vloerisolatie zijn twee organisaties bij elkaar gekomen die constant bezig zijn met verduurzamen.
Insula voert steekproefgewijs controles uit op ons werk.
Insula-certificering ziet erop toe dat niet alleen ons werk goed wordt uitgevoerd maar ook dat onze leverancier kwalitatief hoogwaardige producten blijft produceren en leveren.