Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Over Resco

Resco Hetisolatieteam.nl is een familiebedrijf dat al sinds 1984 bestaat. Inmiddels is dat al 40 jaar geleden! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou, onze opdrachtgever, in alle aspecten van gevelreiniging & -impregnering, dakreiniging en isolatie van spouwmuren, daken, wanden en kruipruimtes voorzien van het beste advies en uiteraard het beste resultaat.

Onze structuur

Gevelwerken, Het Isolatieteam en Dak

Bij Resco onderscheiden we ons van andere specialisten met onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van onze opgeleverde werken. Dankzij die hoge kwaliteit van ons werk kunnen wij op gevelimpregneren met Ventosil-TK8 een schriftelijke garantie geven van tien jaar. Een ander voordeel van Resco is dat wij zeer interessante kortingen bieden wanneer jij samen met je buren werk laat uitvoeren door ons!


Resco heeft een bijzondere structuur die je hieronder uitgewerkt vindt. Dankzij deze structuur en onze ervaring kunnen wij je van dienst zijn in alle aspecten van gevelwerken, isolatie en dakbehandelingen.

Certificering

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij continu bezig met verbeteringen voor onszelf, maar ook zeker voor onze opdrachtgevers. Met onze certificering van Insula voor spouwmuur en pur-vloerisolatie zijn twee organisaties bij elkaar gekomen die constant bezig zijn met verduurzamen.

Insula voert steekproefgewijs controles uit op ons werk.
Insula-certificering ziet erop toe dat niet alleen ons werk goed wordt uitgevoerd, Insula let erop dat onze leverancier kwalitatief hoogwaardige producten blijft produceren en leveren.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Reinigen, impregneren, isoleren, voegen en coaten

De schil van jouw woning is sinds 1984 onze zorg. Of het nu schoonmaken van de gevel betreft, het impregneren van je dak of het stabiliseren van de temperatuur binnenshuis middels isolatie; bij Resco kun je terecht. Heb je een bepaalde klus voor ons? Laat het ons dan weten met een offerte of neem contact met ons op zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Waar kunnen we jou mee helpen?

Onze voordelen op een rij

Daarom kies je voor Resco
  • Apparatuur en machinepark actueel;
  • Duurzaam; bespaar kosten;
  • Schade aan je huis voorkomen;
  • Scherpe inkoop = lage prijzen;
  • Tot wel 10 jaar garantie;
  • Meer dan 35 jaar ervaring.

Binnen 24 uur reactie.

Gratis jouw offerte aanvragen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. En wij reageren binnen 24 uur!