Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Gevel of dak impregneren

Gevelimpregneren

Het impregneren van jouw baksteen of kalkzandsteen gevels zorgt er voor dat deze waterafstotend worden zonder de gevel af te sluiten. Door de ademende werking kan vocht dat aanwezig is in de gevel er nog wel uit. Op gevelimpregnering die door ons wordt aangebracht bieden wij 10 jaar garantie op de werking en verwerking van het product Ventosil-TK8. Onze gevelimpregnering brengen wij aan volgens de flowcoat methode. Dat betekent dat we het product over de gevel laten vloeien tot deze volledig is verzadigt hierbij halen we het maximaal haalbare resultaat uit het impregneerproduct. Hierbij wordt ongeveer 1 liter impregneermiddel per vierkante meter gebruikt. Gevelimpregeneren bieden wij enkel aan in combinatie met Gevelreiniging en/of -renovatie. Dit om tot een resultaat te komen waar wij en bovenal jij tevreden mee bent. Onze gevelimpregneer Ventosil-TK8 is een kwaliteitsproduct met waterdichte schriftelijke garantie voor een duur van 10 jaar.

Heb je al last van vochtproblemen in huis of wil je dit voorkomen? Dan is de gevel impregneren een goede oplossing. Het impregneren van je huis is een behoorlijke klus, daarom is het slim om een specialist als Resco in te schakelen voor de uitvoering. Tijdens impregneren beschermen wij de ramen met hardboard. Ramen blijven dus vrij van impregneermiddel.

Impregneren dakpannen:

Het impregneren van dakpannen ofwel waterdicht maken van dakpannen heeft vele voordelen:

  • Dakpannen worden minder snel vochtig
  • Impregneren voorkomt vorstschade en afschilferen
  • Het voorkomt verkleuring en vervuiling
  • Je dak krijgt minder snel last van algen groei, mos groei en schimmels
  • Het voorkomt atmosferische vervuiling
  • Kortom; je dakpannen gaan langer mee

Het impregneren van dakpannen met Ventosil-Dak25 is dus altijd zinvol. Het dak impregneren raden wij je ten zeerste aan bij gereinigde dakpannen. Maar ook bij bestaande dakpannen waar nagenoeg geen vervuiling op aanwezig is of geheel nieuwe dakpannen is het behandelen met Ventosil-Dak25 zeer zinvol.

Je dak waterafstotend maken

Ventosil-DAK25 impregneermiddel voor dakpannen is nagenoeg voor alle dakpannen toepasbaar. Zo kun je keramische dakpannen impregneren maar ook dakpannen van beton kunnen met Ventosil-Dak25 impregneermiddel waterafstotend gemaakt worden. Enkel het impregneren van geglazuurde dakpannen is niet mogelijk. De foto geeft een voorbeeld wat het effect van dakimpregneren is. Bovenste deel is al geimpregneerd. Goed zichtbaar wat dan een regenbui met het dak doet.

Hoe beschermen jullie mijn ramen en stoep?

Wij beschermen de stoep door er hardboard platen langs te leggen,
Die de geknoeide druppels opvangen.

De ramen beschermen wij ook met de zelfde hardboard platen.
Zoals je in ons filmpje kan zien zetten wij een plaat boven in het raam zodat het uitlekt op de plaat en niet op uw raam.

Wat heb je van ons nodig?

Om ons werk te kunnen uitvoeren,
Moeten wij de beschikking hebben over stroom en een waterkraan met gardena aansluiting.

Wat doet impregneer precies?

Impregneer zorgt voor een onzichtbaar laagje in uw object die vocht en vuil afstoot van de poreuze ondergrond,
Het object kan nog wel vies worden maar doordat het op het object blijft liggen is het makkelijker te reinigen.