Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Laat je dak coaten

Een dak van dakpannen en/of golfplaten krijgt door het Nederlandse weertype veel te verduren. Zon, regen, sneeuw en vorst, het heeft allemaal effect op jouw dak. Door deze verschillende weertypes gaan poriën openstaan en worden ze vatbaar voor vervuiling en vorstschades. Ook soms raakt een dakpan zo poreus dat het water gaat doorlaten. Dit soort schades gaan ook zorgen voor algen en mosgroei. Laat daarom je dak goed beschermen en/of herstellen met dakcoating van het Deense Nowocoat door Resco!

Dakcoating uitbesteden aan Resco

Laat je dak coaten

Nowocoat-dakverf zorgt voor een mooi, schoon dakoppervlak en biedt 12 tot 15 jaar bescherming tegen weersinvloeden. De levensduur van een dak wordt daardoor aanzienlijk verlengd. Nowocoat Dakverf biedt een duurzame en kostenbesparende oplossing voor het behoud van daken.

De voordelen op een rij

Je dak laten coaten

Na behandeling met dakcoating van Nowocoat is jouw dak optimaal beschermd tegen vervuiling en weersinvloeden. Vooral bij verweerde betonnen dakpannen raden we deze optie aan. Na behandeling oogt jouw dak als nieuw, zonder dat je investeert in het leggen van een compleet nieuw dak. Het is belangrijk dat vóór het coaten het dak is gereinigd.


Dakcoating:

  • verlengt de levensduur van het dak
  • verfraait het dak
  • stelt dakpanvervanging uit
  • 100% acrylaat


De eigenschappen van Nowocoat Dakverf:


• zeer elastisch
• goede wateropname
• zeer goede hechtsterkte
• UV- en weersbestendig
• zeer goede luchtdoorlatendheid

Duurzaam en kostenbesparend

Het coaten van je dak is een duurzame behandeling. Volgens schattingen is het mogelijk om met een dakcoating en het juiste onderhoud de levensduur van een dak te verlengen van 20 of 30 jaar tot 50 of 60 jaar, afhankelijk van de weersinvloeden. Behandeling met de Dac Hydro plus dakcoating is duurzaam en kostenbesparend, omdat daken minder snel vervangen hoeven te worden.

Resco dakcoating

Jouw dak laten coaten?

Je kunt bij Resco terecht voor het efficiënt coaten van je dak! Met het coaten van het dak krijgt je dak niet alleen een mooi uiterlijk, maar is het ook nog eens optimaal beschermd tegen weersinvloeden en aangroei van mossen en algen.


Welke daken kun je coaten? Iedere woning met dakpannen is in feite geschikt om te coaten. Met name voor oudere woningen met ‘sneldekkers’ of betonnen dakpannen is het erg lucratief om dakpannen te laten coaten. Het aanzicht van jouw woning verbeterd dan ook sterk, dit heeft uiteraard ook effect op de waarde van je woning!


Benieuwd hoe het coaten van je dak eraan toe gaat? Bekijk dan onderstaande video.

Wij beantwoorden je vragen graag

Veelgestelde vragen

Kunnen dakpannen poreus worden?

Ja. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van het soort dakpan en de weersinvloeden. Je kunt je dakpannen beschermen door een coating aan te brengen, waardoor de dakpannen er weer als nieuw uitzien en water weer afgeweerd wordt.

Hoe lang gaat een dak met dakcoating mee?

De dakcoating die we bij Resco gebruiken, namelijk Dac Hydro Plus van Rust-Oleum, biedt 12 tot 15 jaar bescherming tegen weersinvloeden.

Hoe krijg ik mijn dakpannen weer schoon?

Je kunt bij ons niet alleen je gevel, maar ook je dakpannen schoon laten maken. Door je dakpannen met regelmaat schoon te laten maken kun je schade op de lange termijn voorkomen. Bovendien creëer je hiermee een goede basis voor een beschermlaag, zoals impregneer of dakcoating.

Kan ik erbij zijn wanneer jullie aan het werk zijn?

In de meeste gevallen is dat geen probleem. Sterker nog, dit vinden wij dit juist fijn! Als jij thuis bent kunnen wij snel en gemakkelijk zaken overleggen en bijzonderheden bespreken die wij tegenkomen tijdens het werk. Op die manier is de klus beter en sneller geklaard!

Hebben jullie iets nodig van mij als bewoner?

Wij nemen tijdens een klus vanzelfsprekend ons eigen gereedschap mee. Wel is het voor ons belangrijk om beschikking te hebben over stroom en een waterkraan met Gardena aansluiting. Wanneer dit aanwezig is kunnen wij ons werk succesvol uitvoeren.

Binnen 24 uur reactie.

Gratis jouw offerte aanvragen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. En wij reageren binnen 24 uur!