Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Dak coating

Een dak van dakpannen en/of golfplaten krijgt door ons weertype veel te verduren. Zon, regen, sneeuw en vorst het heeft allemaal effect op jouw dak. Door deze verschillende weertypes gaan poriën openstaan en worden ze vatbaar voor vervuiling en vorstschades. Ook soms raakt een dakpan zo poreus dat het water gaat doorlaten. Dit soort schades gaan ook zorgen voor algen en mosgroei. Dit kan een reden zijn jouw dak goed te beschermen en/of te herstellen met dakcoating van Rust-Oleum.

Rust-Oleum dakcoating:

Dac Hydro Plus van Rust-Oleum zorgt voor een mooi, schoon dakoppervlak en biedt 12 tot 15 jaar bescherming tegen weersinvloeden. De levensduur van een dak wordt daardoor aanzienlijk verlengd. Dac Hydro Plus biedt een duurzame en kostenbesparende oplossing voor het behoud van daken.

Voordelen dakcoating:

  • verlengt de levensduur van het dak
  • verfraait het dak
  • stelt dakpanvervanging uit
  • 100% acrylaat

Na behandeling met dakcoating van Rust-Oleum is jouw dak optimaal beschermd tegen vervuiling en weersinvloeden. Vooral bij verweerde beton dakpannen raden we deze optie aan: jouw dak oogt als nieuw, zonder dat je investeert in het leggen van een compleet nieuw dak. Het is belangrijk dat vóór het coaten het dak is gereinigd.


Eigenschappen van DAC Hydro Plus:

• zeer elastisch
• goede wateropname
• zeer goede hechtsterkte
• UV- en weersbestendig
• zeer goede luchtdoorlatendheid

Resco dakcoating

Je kunt bij Resco terecht voor het efficiënt coaten van je dak!

Met het coaten van het dak krijgt je dak niet alleen een mooi uiterlijk maar is het ook nog eens optimaal beschermd tegen weersinvloeden en aangroei van mossen en algen!

Duurzaam en kostenbesparend:

Volgens schattingen is het mogelijk om met een dakcoating en het juiste onderhoud de levensduur van een dak te verlengen van 20 of 30 jaar tot 50 of 60 jaar, afhankelijk van de weersinvloeden. Behandeling met de Dac Hydro plus dakcoating is duurzaam en kostenbesparend omdat daken minder snel vervangen hoeven te worden.

Welke daken kun je coaten?

Iedere woning met dakpannen is in feite geschikt om te coaten. Met name voor oudere woningen met ‘sneldekkers’ of betonnen dakpannen is het erg lucratief om dakpannen te laten coaten. Het aanzicht van jouw woning verbeterd dan ook sterk, dit heeft uiteraard ook effect op de waarde van uw woning! Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan!